Om os

VELKOMMEN TIL PROPEJS

Vi ved, at det kan være en besværlig og uoverskuelig proces at vælge og montere en brændeovn eller andre varmekilder. Men vi er her for at hjælpe dig. Vi holder fokus på godt håndværk samt god kundeservice.

 

HVEM ER VI?

Kristian Nielsen og Magnus Nygaard overtog i 2022 firmaet ProPejs. Her har de igennem tiden monteret og serviceret hundredevis af brændeovne, pilleovne og hybridovne.

Med den tilhørende webshop pro-pejs.dk, har du mulighed for at læse al information om lige netop den ovn du har for øjenene. Du har desuden også mulighed for at købe din kommende ovn direkte via vores webshop. Udover salg af brændeovne, pilleovne, hybridovne, el-pejse m.m. monterer og servicerer vi også jeres ovne. Du kan helt selv vælge om du vil have leveret din kommende ovn, eller om du vil afhente den ved vores lagerlokale på Amager. Her på hjemmesiden finder du ovne fra mærkerne: Contura, Ecoteck, Jydepejsen, Aduro og Spartherm. Udover ovne og pillefyr, sælger vi også tilbehør til ovnene, samt materialer til montering. 

 

PROPEJS

Vi har 2 service vogne der altid er klar til at rykke ud, som dækker hele Sjælland samt øerner. Vi har dog base ved vores butik i Nykøbing

 

PARTNERSKABER

Derudover er vi hos ProPejs Aduro Go service partner, hvilket betyder at vi rådgiver, leverer og monterer din fremtidige ovn, hvad enten det er en brændeovn, pilleovn eller hybridovn. Som Aduro Go service partner leverer vi mange totalløsninger til parcelhuse, sommerhuse og lejligheder på Sjælland. Vi udfører også montageservice for Bauhaus på Sjælland, hvor vi, igennem Bauhaus, kommer ud til kunder og installerer deres nye brændeovn. ProPejs har også et partnerskab med Ecoteck, som vi også udfører montageservice for. 

 


Du er velkommen til at booke et besøg af os, hvor vi kommer forbi helt uforpligtende. 
Tryk her for at komme videre til vores 'Kontakt os' side.