Aduro

Aduro Hybridovn

En Aduro hybridovn er en kombination mellem en pilleovn og en brændeovn. Her får du både hyggen af brænde, samt god opvarmning når du brænder træpiller.

Men det smarte ved en Aduro Hybrid er, at du kan styre opvarmningen elektronisk over en app. du kan eksempelvis starte optændingen af din ovn med en app på din mobil, så dit hus er varmt når du kommer hjem. En funktion som man virkelig vil sætte pris på i dagligdagen. Aduro hybridovne er blevet udviklet og designet af de to danske virksomheder Aduro og NBE Production A/S. Du kan læse mere om den enkelte Aduro hybridovn i vores udvalg her på hjemmesiden.

 

Aduro brændeovn 

Hos ProPejs har vi et sortiment af Aduro brændeovne af høj kvalitet og med dansk design og teknik.

Alle brændeovne fra Aduro er svanemærket, så du får en miljøvenlig forbrænding, når du varmer din bolig op. Du har mulighed for at vælge en væghængt brændeovn eller én gulvmodel, når du vælger en Aduro brændeovn. I vores udvalg vil du kunne finde lige præcis den brændeovn, som du vil sætte pris på i dagligdagen. Det er også i denne kategori at du vil kunne finde lave priser når vi har tilbud på Aduro brændeovn. Se vores udvalg af Aduro brændeovne ovne her på hjemmesiden.

 

Aduro pilleovn

Vores sortiment af Aduro pilleovne er med enkle design af god kvalitet. Pilleovnene har unikke egenskaber, som gør dem til særligt brugervenlige brændeovne.

Dét, der gør pilleovne i sortimentet særligt unikke er det integrerede Wi-Fi modul, der gør det muligt for dig at styre brændeovnen ligemeget hvor du er henne i verden. Du kan altså ligesom med Aduro brændeovnen tænde op i ovnen, så der er dejlig varmt når du træder ind ad døren. Visse Aduro pilleovne leveres også med fjernbetjening og har op til 5 niveauer. Du kan læse mere om vores udvalg af Aduro pilleovne her på hjemmesiden.