Handelsbetingelser

Nedenstående handelsbetingelser er kun gældende for privatkunder.
 
Vigtigt/Important:
Vær opmærksom på, at ProPejs kun leverer til kunder i Danmark. Det betyder, at der heller ikke leveres til Grønland og Færøerne. / ProPejs does not ship outside Denmark. ProPejs does not accept international orders.
 
Bestilling:
Der kan bestilles varer via webshoppen Propejs.dk
Der modtages ikke bestillinger via mobil, sms, facebook ell. lignende.
Alle priser er i danske kroner og inkl. 25% moms og evt. afgifter. Priserne er dagspriser.
Der tages forbehold for følgende: Kurs-, pris- og afgiftsændringer, leveringssvigt, udsolgte varer, trykfejl og force majeure.
 
Betaling:
Hos ProPejs.dk kan der betales med Dankort, MobilePay samt via bankoverførsel.
Ved anvendelse af Dankort tillægges ingen kortgebyr.
ProPejs.dk benytter Secure Socket Layer (SSL) og er dermed en sikker side at handle på. Alle data forbundet med køb hos Propejs.dk via betalingskort er krypterede og kan således kun læses af PBS.
Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Propejs. Og der vil aldrig blive trukket et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
 
Såfremt der betales via bankoverførsel, vil din ordre først blive behandlet, når beløbet er registreret hos Propejs.dk. Vær samtidig opmærksom på, at betaling via bankoverførsel ikke er dækket af indsigelsesordningen.
 
Levering:
Alle bestillinger leveres inden for 5 - 10 hverdaeg
Forsendelse kan foretages med GLS/Fragtmand.

Det er ikke muligt at sende ordrer som brev.
 
Har du mulighed for selv at hente dine varer hos ProPejs, kan dette også lade sig gøre. Dog er det nødvendigt at have lavet en aftale om afhentningstidspunkt på forhånd.
 
Fortrydelse:
Som kunde hos Propejs.dk har du 14 dages fortrydelsesret.
Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter den dag, hvor du har modtaget dine varer.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse af dine varer give meddelelse til Propejs.dk om, at du ønsker at fortryde dit køb. Dette gøres ved at sende en mail til info@pro-pejs.dk. I meddelelsen skal det tydeligt fremgå, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
 
Returnering:
Din ordre skal sendes retur til Propejs.dk uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du via mail til info@pro-pejs.dk har meddelt, at du ønsker at fortryde dit køb.
Du skal selv betale returportoen, hvis du fortryder dit køb.
Du bærer risikoen for varerne fra tidspunkt for varernes levering.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varerne uden samtidig at give tydelig meddelelse om dette via info@pro-pejs.dk .
 
Varens stand, når du returnerer den:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter Propejs.dk den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man må i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
 
Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varerne leveres tilbage i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, som helt åbenbart forringer varernes salgsværdi. Ved køb af produkter i produktgrupper, hvor emballagen udgør en væsentlig del af produktets nyværdi, er den intakte originale emballage altid en væsentlig del af varernes værdi. Emballagen skal derfor på de nævnte produktgrupper altid sendes med retur, for at betingelserne for fortrydelsesretten er opfyldt.
 
Varerne sendes til:
ProPejs.dk
Skovalleen 30A, 4800 Nykøbing F

 
Bemærk! Propejs.dk modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
 
Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb tilbage, du har indbetalt til Propejs.dk.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer ProPejs.dk alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som ProPejs tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor ProPejs.dk har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.
Beløbet bliver overført til det betalingskort du har anvendt eller på din bankkonto.
ProPejs kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil varerne er modtaget retur på ovenstående adresse samt i ovenfor beskrevet stand. Medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret dem.
 
Reklamation:
Eventuel reklamation over fejl og mangler på leverede produkter skal foretages snarest muligt og inden for en rimelig tid efter opdagelsen af fejlen/manglen. Du har ifølge købeloven 2 års (24 måneders) reklamationsret fra modtagelsen på fabrikations- og materialefejl. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Reklamationsretten bortfalder, hvis den er forårsaget af eksempelvis fejlagtig behandling eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden og være dækket af reklamationsretten, repareres eller ombyttes defekte varer vederlagsfrit hos Propejs.dk eller på producentens værksted.
 
Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side er ikke dækket af reklamationsretten.
 
Varer bør returneres med en fakturakopi, hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt, indtil der forligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet.
 
Kontakt venligst Propejs.dk via mail, inden du sender varen tilbage, så vi med det samme kan vurdere omfanget og herefter aftale det videre forløb.
Så vidt varen er gået i stykker under transporten, bedes du desuden straks ved modtagelsen rette henvendelse til Propejs.dk
Er reklamationen berettiget refunderer Propejs.dk naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.
 
Varerne sendes til:
ProPejs
Skovalleen 30A, 4800 Nykøbing F
 
Når du returnerer varerne, bedes du så detaljeret som muligt oplyse, hvad fejlen/manglen er.
 
Bemærk! Propejs.dk modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
 
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så Propejs.dk kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 
Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes du sende dine bankoplysninger, så Propejs.dk kan overføre det aftalte beløb.
 
Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt hos Propejs.dk, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk