Jydepejsen

Jydepejsen - Dansk kvalitet


Jydepejsen A/S har eksisteret siden 1979. Det er en dansk virksomhed der producerer brændovne i høj kvalitet, der er nemme at betjene og har et stilrent design. Hos ProPejs fører vi 14 af Jydepejsen brændeovnsserier. 

Bella 

Bella er perfekt til lavenergihuse eller boliger med mindre opvarmningsbehov. Bella leveres med selvlukkende låge og med mulighed for tilslutning til friskluft som standard. Denne model har låge med komplet glasfront, hvilket giver et meget stilrent og moderne look. Bella er designet med eller uden sideglas kombineret med to forskellige højder. Som tilvalg kan købes akkumuleringsten. 

Cosmo 

Cosmo blev lanceret i 2009 og er en af Jydepejsens bestsellere. Cosmo er gennemarbejdet til mindste detalje i en perfekt kombination af støbejern og stål. Det harmoniske tidsløse design appelerer med sin enkelthed til alle typer af hjem. Ovnen er udarbejdet i materialer af højeste kvalitet og kommer i flere varianter som, for eksempel, fedtsten og keramik. Cosmo har lige opnået nye og væsentligt forbedrede resultater hos Dansk Teknologisk Institut. I en ny prøvningsattest scorer den 6 mg/Nm3 for støvpartikler, hvilket er en meget lav værdi.


Country 

Country er den klassiske stolthed fra Jydepejsen. Her går design, effektivtet og høj kvalitet hånd i hånd. En enkel og smart stålbrændeovn, der er velegnet til mange hjem, som også passer perfekt til sommerhuset. Designet er old school landidyl, mens funktionaliteten er fuldt ud opdateret. 


Cozy

Cozy er Jydepejsens svar på en ny serie af ultramoderne brændeovne. Med udgangspunkt i stolte design traditioner og det nye moderne kommer Jydepejsen med 8 forskellige varianter. Ovnen er udarbejdet i materialer af højeste kvalitet, og som navnet Cozy hentyder til, vil flammebilledet gøre sig ekstra bemærket i rummet, når ovnen er optændt og skabe den perfekte hygge. 

Cozy.................. Når efteråret kalder!


Cubic 

Cubic er en minimalistisk og moderne brændeovn, som med sine lige linjer passer in i det moderne hjem. Arkitekten bag Jydepejsens spændende Cubic serie, møbel arkitekten Anders Nørgaard, arbejdede koncentreret i halvandet år med Cubic serien, før han var tilfreds. Målet er at få Cubic til at fremstå som et smukt og funktionelt møbel. Seriens modeller byder på vidt forskellige udtryk til vidt forskellige indretninger. 


Elegance 

Elegance fra Jydepejsen har et unikt ovalt design med iøjenfaldende detaljer. Grebet er integreret i et flot bånd af rustfrit stål eller sort stål, der skjuler DuplicAir® luftreguleringen. Det er markedets bredeste panorama glas, udviklet til at give 180 grader smukt indsyn til ilden og fuldende finishen. Elegance Classic og Elegance Junior fås også med usynlig drejesokkel, der kan dreje 360 grader, så du kan nyde flammerne, uanset hvor i rummet du befinder dig. Ovnen fås både som stående model og vægmodel og i farverne sort, grå og hvid.  


Mido 

Slank og stilren med unikke tidsløse detaljer er det, der kendetegner Jydepejsens Mido. Mido er kendetegnet ved gedigent håndværk og det harmoniske design appellerer med sin enkelthed til mange forskellige boligindretninger. Mido er forsynet med en stor støbejernslåge, bag hvilken askeskuffen skjuler sig. Gennem det store buede glas har du et imponerende kig til brændekammeret, hvor ilden brænder elegant. Mido bryder på to valgfri greb, hvoraf det runde fås i både stål og sort. 


Nord

Nord brændeovnene har sit primære fokus på funktion og kvalitet. Den har sit enkle design, hvilket betyder at brændeovnen passer ind til mange forskellige boliger. Den passer godt ind i f.eks. sommerhuse eller ferieboliger.

Omega

Med sin runde form, sit smukke greb og sin dør i helt sort glas er Omega er yderst moderne brændeovn. Som Standard er lågen selvlukkende med magneter, hvilket giver en lækker og smidig fornemmelse. Der er mulighed for at tilkøbe dørpumpe og tilslutning til friskluft. Omega kommer i 5 varianter: Omega Basic - med og uden fedtsten, Omega High - høj udgave, Omega Core - med akkumuleringssten og Omega Chef med bage- og stegeovn i toppen. 

Alle modeller, bortser fra Omega Chef, kan leveres i hvid. 


Orion 

Orion er en hyggelig varmespreder med et klassisk og rustikt udseende. En iøjenfaldende og stor brændeovn, som pynter godt i stuen. Den store panorama-rude giver ovnen ynde og elegance, og grundet dens kraftige støbejernslåge er ovnen i stand til at holde til meget høje temperaturer. Alt i at en utrolig charmerende ovn. Som noget nyt er lågen selvfølgelig selvlukkende med magneter, hvilket giver en lækker og smidig fornemmelse. 


Panorama 

Panorama brændeovnen har særligt fokus på god kvalitet og brugervenlighed. Brændeovnen er høj og elegant, og det er muligt at styre dens lufttilførsel via et fyringshåndtag i rustfri stål.

Senza 

Senza er god til huse med lavt varmebehov, som lavenergihuse, mindre rum eller sommerhuse. Både låge og top er af støbejern. Lågen er selvlukkende med magneter, hvilket giver en lækker og smidig fornemmelse. Senza findes i 6 varianter - med eller uden sideglas. Modellen med sideglas giver et flot indsyn til ilden fra hele tre sider. der er to valgfrie greb at vælge mellem. Som noget helt nyt kan du vælge helt enkelt at hænge den op på væggen. 


Troja 

Troja er en smuk og massiv fedtstensovn - eller som noget helt nyt sandstensovn - er enestående og perfekt til større boliger. Stenbeklædningen, som er nøje tilpasset indsatsen, afgiver varmen effektivt og kan strække varmen i helt op til 14 timer. Den store glaslåge giver et unikt kig ind til det flotte flammespil. Det automatiske lukkesystem med magneter trækker elegant lågen på plads i forbindelse med lukningen. Troja er indbegrebet af naturkunst, idet naturens eget design dekorerer hver eneste ovn, og derfor er ikke to overflader ens. Troja har en konvektionsrist i toppen, som sikrer, at du kan justere varmeafgivelsen gennem konvektionskanalen. 

Som noget særligt og helt nyt får Troja nu i to stenvarianter, fedtsten fra Tullikivi samt sort sandsten. 


Zeta 

Zeta er en ovnserie, der tager udgangspunkt i skandinavisk tradition, når det kommer til solidt håndværk og stilrent design. Den unikke kombination af Jydepejsens H350-indsats placeret smukt i hjertet af ovnen og valgfriheden mellem sokler skaber nye muligheder og et bredt udtryk for moderne indretning. Dit individuelle valg kan skræddersyes efter på former, sokler og materiale. Vælg mellem Zeta Freestanding, Zeta Base og Zeta Wall i enten corten eller sort stål og oplev et spændende samspil mellem materialer, former og ild.