Ecoteck

 

Ecoteck er et dansk firma der blandt andet leverer pilleovne, som er produceret i Østrig, Tyskland og Italien. Blandingen af viden fra Italien og behovstilpasningen af deres produkter til kunderne, er hvad gør deres ovne så gode.

 

Ecoteck Pilleovn

Ecoteck har pilleovne til enhver smag. De kommer i mange forskellige design. Ecoteck har bl.a. mange elegante og stilrene design og så har de også dem, som er mere basic, og som fokuserer på funktionalitet. Ecotecks pilleovne kommer desuden i mange forskellige farver som rød, metalgrå, sort og hvid. 

Flere af deres pilleovne er desuden meget støjsvage, hvilket kan løfte oplevelsen af en pilleovn i stor grad. 

 

 

Ecoteck Elektrisk pejs 

Ecotecks elektriske pejs er unik. Den fås som indbygningsovn i væggen, og giver et stilrent og hyggeligt design. Men det, der er helt særligt ved den elektriske pejs er, at flammerne er optiske, og kræver altså hverken skorsten eller sikkerhedsafstand. Varmen fra denne pejs kommer altså fra en varmeblæser, og den hyggelige lyd kommer fra et lydmodul installeret i pejsen.

visse el-pejse har funktioner som LED-lys i forskellige farver, touch-display, fjernbetjening, integreret termostat og sleep timer. Alle disse lækre funktioner bidrager til en luksus, som mange drømmer om.